Изпрати
запитване

За Morsi.bg

кетъринг за сватбен ден, личен празник или бизнес събитие

Morsi.bg ще направи Вашия специален момент по приятен, забавен и вкусен. Ние подготвяме избраната от Вас храна, оформяме естетическия вид, организираме техническото обезпечаване на събитието. При нужда осигуряваме маси, столове, прибори, шатри.

Ние сме компания за кетъринг във Варна, която е специализирана в кетъринг услуги за събития. Организацията е един от ключовете за едно успешно събитие, затова ние винаги сме във връзка с Вас, за да можем да гарантираме, че получавате всичко, от което се нуждаете.

Какво е кетъринг услуга?

Кетърингът е услуга, която компаниите предлагат, при която предоставят хранителни услуги при значими събития или при лични поводи. Тези услуги могат също да включват напитки, доставка на оборудване, необходимо за предоставяне на кетъринг услугата.

Наемането на кетъринг компания за Вашето събитие е отличен избор, ако планирате да проведете както малко частно парти, така и голямо събитие и нямате време да организирате всичко сами.

Защо трябва да наемете Morsi.bg?

Всяко събитие трябва да бъде съобразено с конкретните Ви нужди. Видът на услугата може да се промени независимо дали става въпрос за официално събитие като сватба или събития на открито. Друго нещо, което трябва да се вземе предвид, е типа на гостите, които ще имате на Вашето събитие.

Morsi.bg сме специализирани в много видове кетъринг услуги, за да Ви помогнем да проведете вашето събитие по възможно най -добрия начин.

Нашата специална програма “Taste of place” гарантира винаги пресни висококачествени продукти от местни производители, които приготвяме в най-кратко време от източника до чинията.

За Morsi.bg

Благодарим Ви за изпратеното запитване!

Наш служител ще се свърже възможно най-скоро с Вас!