Изпрати
запитване

Сватбен кетъринг

кетъринг за сватбен ден, изнесен коктейл или церемония

Сватбен кетъринг за Вашия дом

В този специален ден, ние сме насреща за да Ви съдействаме да посрещнете Вашите гости в дома Ви, като осигурим изключителни ястия за началото на този уникален Ваш празник.

Изнесен коктейл

Желаете да направите Вашата сватба уникална, запомняща се и нетрадиционна. Планирате да се вречете във вечна любов с Вашата половинка на морския бряг или на открито? Ние ще подсигурим изискана храна, напитки, която ще надхвърли Вашите очаквания. Имате нужда от осигуряване на маси, столове, озвучаване, украса – ние можем да направим всичко за Вас.

Планирате най-големия ден в живота си? Morsi.bg са истински романтици и след години на организиране на сватби, ние разбираме, че Вашият голям ден е един от най-важните дни, които някога ще преживеете. Разполагаме с обширна колекция от иновативни и оригинални сватбени менюта.

Разкажете ни всичко за мечтания от Вас сватбен ден и ние ще създадем идеален сватбен кетъринг, който да съответства на тях.

Защо да изберете Morsi.bg?

Всички фактори, които вземате предвид при планирането на Вашата сватба, включително бюджет, брой гости, местоположение на събитието се вземат предвид в процеса на създаване на Вашето мечтано сватбено меню.

Когато изберете Morsi.bg, можете да очаквате:

Разнообразна гама от прекрасни презентации на храна и винаги добавяме личния щрих за всяка отделна сватба, за която се грижим. Искате Вашият сватбен кетъринг да допълва темата на Вашата сватба и това е, което се стремим да направим.

Ентусиазиран персонал – нашият персонал обича храната също толкова, колкото и вие, така че няма да ни липсва ентусиазъм и страст в перфектното обслужване на Вашата Сватба. Нашият любезен и ефективен кетъринг персонал винаги ще пристига с усмивка и страхотно отношение.

Нашата специална програма “Taste of place” гарантира винаги пресни висококачествени продукти от местни производители, които приготвяме в най-кратко време от източника до чинията.

Нашите сватбени кетъринг услуги

Що се отнася до създаването на нещо грандиозно за Вашата сватба, не ни липсват идеи. Ние сме не само известни с нашия кулинарен опит, но също така сме специалисти по управление на събития и можем да се погрижим за всичко необходимо за вашата сватба.

Посрещнете гостите си с прекрасни хапки, съчетани с фантастична селекция от напитки. С любезното съдействие на Morsi.bg.

Сватбен кетъринг

Благодарим Ви за изпратеното запитване!

Наш служител ще се свърже възможно най-скоро с Вас!