Изпрати
запитване

Услуги

кетъринг за дома или офиса

Какво предлагаме..

Очаквате гости в домашна обстановка или офиса – ние ще Ви доставим необходимия кетъринг.

Ако имате конкретна идея за Вашето събитие, можете да се свържете с нас веднага, за да започнете да уреждате подробностите. 

Фирмени събития

В Morsi.bg предоставяме на нашите клиенти широка гама от персонализирани услуги. Нашият екип е обучен да осигурява бързо решенние за Вашето събитие.

Можем да организираме всякакъв вид събитие, което Вашата компания може да има, независимо дали го провеждате в офиса или на друго определено място. Нашият екип винаги работи за иновации и ние винаги се стремим да имаме повече ресурси и умения, които ни позволяват да се съобразим дори с най-специфичните искания.

Частни събития

Кетъринг за Вашия рожден ден, семеен празник, годишнина или специален повод. Ние ще приготвим избраната от Вас храна по най-добрия начин, с най-дбрите продукти, без компромиси за качеството.

Дали сте избрали само хапки и тарталети или богат бюфет, ние ще направим Вашето събитие уникално и запомнящо се. Ние ще направим всичко възможно да получите това, от което се нуждаете.

Ако искате да получите професионална помощ за Вашето събитие, оставете го на нас!

Посрещнете гостите си с прекрасни хапки, съчетани с фантастична селекция от напитки, заедно с невероятно забавление с любезното съдействие на Morsi.bg.

Обслужване

Оборудване

Озвучаване

Украса

Услуги

Благодарим Ви за изпратеното запитване!

Наш служител ще се свърже възможно най-скоро с Вас!