Изпрати
запитване

Детски рожден ден и кръщене

кетъринг за детски рожден ден и кръщене

Защо да изберете Morsi.bg?

Рождените дни са изключително специални поводи. Искате да направите събитието специално и запомнящо се – ние в Morsi.bg можем да Ви помогнем за това. Всички фактори, които вземате предвид при планирането на празника на Вашето дете, включително бюджет, брой гости, местоположение на събитието се вземат предвид в процеса на създаване на Вашето предпочитано  меню.

Когато изберете Morsi.bg, можете да очаквате:

Иновативни и индивидуални менюта – имаме разнообразна гама от прекрасни презентации на храна и винаги добавяме личния щрих за всеки отделен празник.

Страстен и ентусиазиран персонал – нашият персонал обича храната също толкова, колкото и вие, така че няма да ни липсва ентусиазъм и страстта ни към добрата кухня със сигурност се среща в менютата ни. Нашият любезен и ефективен кетъринг персонал винаги ще пристига с усмивка и страхотно отношение.

Пресни и местни сезонни съставки – гордеем се с нашите сезонни менюта за кетъринг, които се приготвят пресни с най-кратко време от източника до чинията, използвайки местни продукти, където е възможно.

Детски рожден ден и кръщене

Благодарим Ви за изпратеното запитване!

Наш служител ще се свърже възможно най-скоро с Вас!