Събития

Нашата кетъринг услуга отговаря на всички Ваши нужди. Ние можем да доставим ястията и всичко необходимо за приготвяне на Вашето незабравимо партито – маси, столове, покривки, прибори за хранене, флорални аранжировки, украси и др.
Използването на професионалната услуга на Morsi.bg за кетъринг без съмнение предлага редица предимства.

Какви са предимствата?

Ние гарантираме висококачествено обслужване, което Вашите гости несъмнено ще оценят. Използването на професионалната услуга за кетъринг на Morsi.bg гарантира, че вечерята на 18 -ия рожден ден на дъщеря Ви или на 40 -ия рожден ден на съпруга Ви ще се хареса на всички Ваши гости, благодарение на качеството на храната и вниманието към детайлите. Добре поднесеното ястие е гаранция за траен спомен за Вашите гости!
Храната идва директно във Вашата къща, офис или място по избор.
От вас зависи да изберете къде искате да бъдете домакин на Вашето парти. Искате ли да организирате вечеря за семейна годишнина или парти с колеги и бизнес партньори? Искате ли да празнувате във външна градина или във вила под наем край морето? Ние ще бъдем на там, където и да искате да организирате Вашето парти. Тази гъвкавост е точно това, което Ви позволява да затворите очи, да изберете мястото си и … да опитате нашите ястия там. Освен това, ако нямате време или желание да изберете собствено място или да управлявате цялата подготовка и организация, ние ще организираме всичко за Вас!
Благодарение на експертния опит на нашия персонал, ние гарантираме контрол върху целия процес на приготвяне на храна. Ние предлагаме менюта за най-различни видове корпоративни събития, като се грижим за всеки технически и организационен аспект за Ва. В Morsi.bg споделяме страст към детайлите.
Планирате ли корпоративно или фирмено събитие с коктейл или обяд на шведска маса? Оставете се да се изкушите от нашите предложения и разгледайте подробно нашите менюта!
Morsi.bg е кетъринг компания, която се фокусира върху качеството на храната, гарантирано от използването на само най-добрите съставки. Нашите производствени процеси са в съответствие с най-строгите правила за хигиена на персонала и хигиена на храните. В допълнение, ние наемаме висококвалифициран персонал.
Отличното качество на съставките и внимателното им приготвяне запазват вкусовите и био-хранителни свойства на храната. Нашите кетъринг услуги не добавят консерванти, оцветители или овкусители към храната, тъй като автентичността на храната е характеристика, която отличава нашата кухня от останалите.
Храната се приготвя по утвърдени професионални методи, които ни позволяват да създаваме вкусни, питателни и хигиенично безопасни ястия.
Целият персонал на Morsi.bg е с висока квалификация и опит. Това е съществена предпоставка, която ние налагаме, за да поддържаме висок стандарт на качество. Всеки член на нашия екип, от кухненския персонал до сервитьорите, притежава необходимата квалификация за работа в този сектор с дългогодишен опит.